Op de Keizer

achterhoek, silvolde, mini-camping, familiecamping,vakantiewoningen, gratis wifi, fietsenstalling, paarden , speeltuin

In de Achterhoek, niet ver buiten het plaatsje Silvolde vindt u onze mini camping Op de Keizer. Een gezellige SVR camping, die uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. Er zijn niet alleen royale speelgelegenheden voor jonge kinderen, ook een trampoline en een tafeltennistafel staan te wachten voor de wat oudere kinderen.De kabelbaan is ook een leuk vertier voor de kinderen. We hebben ook twee Friezen en een shetlander, waarop in overleg en onder begeleiding van onze paardenverzorgsters gereden mag worden.

De camping zelf biedt plaats aan 15 royale mooie plaatsen die speels verdeeld zijn. Zo kan de ( oudere ) kampeerder, die liever wat rustiger staat net zo'n fijn plekje vinden als gezinnen met kinderen die liever bij het speelgebeuren staan.Wilt u met een groep komen, dan bent u uiteraard ook welkom.

Er is ook een informatiegebouwtje met veranda waar u gezellijg kunt zitten en met de beschikbare toeristische informatie uw verblijf nog aangenamer kunt maken.

U kampeert in de vrije natuur en toch dichtbij de supermarkt en gezellige steden zoals Doetinchem en het duitse Bocholt. Zwembaden zowel binnen als buiten liggen op zo'n 6 km afstand van onze camping. Tevens hebben we 4 vakantiewoningen te huur voor 4 personen, ieder met eigen terras. Honden, mits aangelijnd, zijn van harte welkom.

We doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens.

Walter, Debby, Lyndsey en Daisy te Mebel