Boerderijcamping Werendijke

Mini Camping met Kloostertuin op monumentale boerderij, nabij strand en zee te Zoutelande

Minicamping en Kloostertuin Werendijke is gelegen in Zoutelande, op slechts een km van het zonnigste zuidstrand van Nederland en nabij een natuurgebied. Op steenworp afstand vindt u het gezellige Domburg, Veere, Vlissingen en Middelburg; makkelijk bereikbaar via een van de vele fiets- en wandelpaden op Walcheren. Fietsen zijn te huur op de camping. 

Werendijke biedt ruime plaatsen voorzien van alle moderne kampeergemakken zoals wifi (gratis), tv aansluiting, water aan- en afvoer. Tevens is er luxe sanitair, 2 warm water buitendouches, een speeltuintje en een recreatieruimte en speelgelegenheden zoals volleybal, trampoline, schommels, hangrekken, tafeltennis, voetbaltafel enz.
De bakker komt bijna dagelijks van mei tot oktober en wekelijks staat er een foodtruck op de camping. 

De camping, gerund door twee zussen, maakt onderdeel uit van een akkerbouwbedrijf en is gelegen op een monumentale boerderij. De authentieke kloostertuin is wat de camping uniek blijft. De geschiedenis van de boerderij gaat enkele honderden jaren terug. Om de historie deels te laten herleven is er grenzend aan de camping een kloostertuin aangelegd. Het is een sfeervolle tuin met mooie (schelpen)paadjes, bomen, planten, kruiden, fruit, rozenprieel en her en der een gezellig zitje. Kom genieten en ontspannen in een van de hangmatten of op een bankje met een weids en uniek uitzicht over de akkers en op de duinen. 

Minicamping Werendijke is in het bezit van het Gouden Green Key milieukeurmerk en van de Gouden Zoover Award. 

Neem een kijkje op www.werendijke.nl voor meer informatie.