Beoordeel Minicamping Uit & Thuis

Minicamping Uit & Thuis

Kleinschalige, gezellige camping waar u in alle rust kunt kamperen

Minicamping Uit & Thuis
Minicamping Uit & Thuis
Minicamping Uit & Thuis

De camping heeft een capaciteit van 25 mooie ruime plaatsen. Voor de echte vissers zijn er op onze camping goede mogelijkheden om aan de waterkant het hengeltje uit te gooien. Er is een speelplaats voor de kinderen, een prachtig modern toiletgebouw met ruime wc's, douches en een overdekte afwasruimte. U kunt vanaf hier door de prachtige omgeving fietsen, wandelen en genieten van de natuur. Ook zijn er uitstekende mogelijkheden om een bezoekje te brengen aan een van de vele bezienswaardigheden of attracties. En natuurlijk hoort een gezellig terrasje ook bij een leuke vakantie! Of het nu om een lange of korte vakantie gaat: bij ons bent u er echt even helemaal uit.

Het gezellige dorp Kollum ligt op de grens tussen de Friese Wouden en het noordelijk kleigebied. Aan de noordzijde zijn de historische terpen temidden van de weilanden, akkers, de zeedijk en het prachtige wad. Ten noordoosten van Kollum ligt het Lauwersmeer en het Kollumeroord, een rijk natuurgebied. Ten zuiden van de lijn Dokkum-Kollum begint het Woudengebied, de zandgronden, een prachtig beschut landschap, een coulissenlandschap met mooie boomwallen en elzen-singels.

Minicamping Uit & Thuis grenst aan diverse wandel- en fietspaden, vaarten en sloten, hierdoor is het een ideaal vertrekpunt voor het maken van diverse wandel-, fiets- en vaartochten. Wilt u wat betreft fietstochten langs de knooppuntroutes in onze regio thuis alvast wat uitstippelen, kijk dan op www.falk.nl.

Hier begint alvast het (t)huiswerk en de voorpret van uw vakantie!
 
De camping ligt direkt aan de Stroobossertrekvaart, die in verbinding staat met o.a. De Rijd, De Zwemmer, het Kollumerkanaal en het Lauwersmeer.

Uitjes bij Minicamping Uit & Thuis
Contact: Minicamping Uit & Thuis - Eskesstraat 89 - 9291 MP Kollum
T 0511-451190 - info@minicampinguitenthuis.nl - www.minicampinguitenthuis.nl
Minicamping Uit & Thuis
Minicamping Uit & Thuis
Minicamping Uit & Thuis
Kijk voor meer informatie op www.minicampinguitenthuis.nl