Minicamping en boerderijvakantiehuis De Wynmole

Zeer nette minicamping nabij Sneek

Met een goed boek nestelt u zich in een comfortabele stoel, u hoort het ritselen van de bladeren en een kleine roep van een winterkoninkje. Een zacht briesje zorgt voor aangename verkoeling. In de verte staan een paar koeien rustig te grazen, voor u snellen zich plotseling twee hazen van de ene naar de andere akker. Terwijl u geniet van een koel glas water, komen er heerlijke geuren uit de caravan.

Dit is zomaar een momentopname van een mooi stukje natuur in de omgeving van mini-camping en boerderijwoning 'DeWynmole'. Wij noemen dat 'Dearsumer Noflikheid'.

Waar vindt u 'Dearsumer Noflikheid'?
Dearsum is een romantisch terpdorp gelegen nabij SNEEK in midden-Fryslan, het hart van de provincie. (Op ca. 500 meter vanaf de elfstedentocht route). Bekend om zijn schaatsers Ids en Anni Friesinger-Postma en in een ver verleden om zijn Frysk stamboekvee. Dit verleden herleeft in onze eeuwenoude boerderij, een gebouw met een koninklijk tintje i.v.m. een bezoek van HM Koningin Wilhelmina in 1913. De kop-hals-romp-boerderij is recent gerenoveerd en geschikt gemaakt als vakantiewoning voor een uiterst comfortabele, zorgeloze vakantie.

Onze minicamping met ruime kampeerplaatsen, gezellige recreatieaccommodatie en hygiënisch sanitair staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Mocht u zelf niet over een kampeermiddel beschikken, wij verhuren een grote en een kleine toercaravan. We denken graag met u mee voor de organisatie van een onvergetelijk vakantie, want wat we zo mooi vinden aan deze unieke plek in Fryslân (Friesland) willen we graag met u delen. Kortom een unieke minicamping in het hart van Fryslân, nabij de Friese meren waar elk jaar de Sneekweek plaatsvind. Centraal gelegen tussen de plaatsen, Sneek, Heerenveen, Bolsward, Franeker, Grouw en Leeuwarden.