Boerderij-camping Het Poolse Kruis

Boerderij-camping in Zeeuws-Vlaanderen nabij België

Schrijf een recensie

Uw beoordeling

Een camping zoals het hoort!

Wat een leuke camping troffen wij hier aan in Axel, mooie goed onderhouden grasmat en ruime plaatsen, prima en schoon sanitair en in elke uithoek van de camping perfect wifi.Mooie fietsroutes naar Terneuzen en het mooie plaatsje Hulst. In de weide omgeving zijn veel pittoreske dorpjes te vinden waar de tijd heeft stil gestaan.Ook een bezoek aan de kleine dorpjes in België zijn zeker de moeite waard!Gewoon een camping waar je vriendelijk ontvangen wordt door de eigenaresse en heerlijk tot rust komt. Werkelijk een aanrader!!
10/10 door Jan en Yvonne

Fijn vertoeven in Axel

We waren eind juni, begin juli 2019 bijna drie weken op de minicamping Het Poolse Kruis bij Axel. We hebben een heerlijke vakantie gehad. De camping is voorzien van prima sanitair, netjes en schoon. De plekken zijn ruim en het grasveld is goed onderhouden. Gelegenheid om de fietsen overdekt te stallen. Hartelijk ontvangst door de vriendelijke eigenares. Ze wist heel veel te vertellen van Axel en omstreken en gaf graag tips voor bezienswaardigheden. Een prachtige omgeving, veel fietsroutes. Je zit zo in België! Ook het museum in Axel en Hulst zijn een bezoekje waard. Natuurlijk ook het verdronken land van Saeftinge bezocht. Onderweg ook veel sporen van de historie van de Tachtigjarige oorlog, interessant. We kunnen iedereen dit stukje Nederland aanbevelen voor een vakantie en ook zeker deze prettige camping.
8/10 door fam. Bos

Camping

Niks te beleven. Lijkt meer dan het is. Eigenaar is beetje zielig constant commentaar leveren op anderen die het beter doen dan haar. Camperplaats sas v Gent, dicht bij het dorp eten drinken op loop afstand. Wordt door haar compleet de grond geboord. Jammer zegt mij genoeg... .
2/10 door Edwin

Fijne camping

Fijne, rustige camping met verwarmd sanitair en heel goede wifi! Fijn dat er geen muntjes voor de douche nodig zijn, warm water, ook voor de afwas!
8/10 door Vlaar

Gezellige, kleine camping

Gezellige, kleine camping met ruim voldoende sanitair. Heerlijk op het platteland en met veel te doen in de omgeving.
8/10 door Ineke

Gezellig hoor!

Na jaren Spanje, bleven we (noodgedwongen) in Nederland. We hadden niet gedacht, maar de kinderen hebben het hier meer naar hun zin gehad dan in Spanje. Gezellig, rustig en vrij. Leuk!
10/10 door JW

Gemoedelijk en ongedwongen

Aardige camping op de grens naar België. Niet alles strak en luxe, maar wel een lekker gemoedelijke en ongedwongen sfeer.
8/10 door Horace